Hallo kinderen van de Kindernevendienst

De leiding van de kindernevendiensten in Wijckel en Sloten nodigen jullie alvast uit voor het kerstfeest op zondag 23 december a.s. in de Vaste Burchtkerk te Wijckel. Het zou leuk zijn als jullie verkleed komen, bv. als herder, koning, Jozef, Maria, engel, schaap of ezel. We maken er samen een mooi kerstfeest van, waarbij we de geboorte van Jezus mogen vieren. Het begint om 16.00 uur, kom jij ook?

De kindernevendienst is er voor alle kinderen van 4-12 jaar, dus ook voor de gasten die tijdens de kerkdienst aanwezig zijn!

Tijdens de kerkdiensten hebben de kinderen hun eigen kinderdienst. Samen met de leiding gaan de kinderen voor de Bijbellezing en de preek naar de consistorie, maar voordat ze hier naar toe gaan, zingen we eerst met elkaar een mooi kinderlied over hèt Licht. Daarna mag één van de kinderen een lantaarn meenemen naar hun eigen dienst. Hier horen ze de verhalen uit de Bijbel in hun eigen 'kinder-taal'. Als verwerking  van het verhaal is er vaak een knutselwerkje, een spel of een mooi lied. Na de preek komen de kinderen weer binnen. Het gehele jaar rond zijn er 3 uitgebreide projecten: het paasproject, het pinksterproject en het kerstproject.