Oppas tijdens de kerkdienst

Op korte loopafstand van de Grutte Tsjerke zijn er tijdens de zondagse erediensten een oppasmogelijkheid voor de allerkleinsten in de Lytse Tsjerke aan het Achterom. Het gaat om kinderen tot 4 jaar, want de grotere kinderen gaan mee naar de gewone kerkdienst. Voor de leeftijd van 4-12 jaar is er kindernevendienst in de consistorie.

Er is speelgoed aanwezig en meestal geven de ouders zelf wat drinken of iets te eten mee. Zo kunt u zelf rustig en met een vertrouwd gevoel de kerkdienst bijwonen. De mogelijkheid wordt geboden voor kinderen van alle kerkgangers, dus ook van de gasten.

Indien u hiervan gebruik wilt maken, wordt u verzocht tijdig contact op te nemen met Corry Lolkema.

Haar e-mailadres en telefoonnummer is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 - 425 463 20.

Klik op onderstaande link voor de plattegrond met daarop de kinderoppaslocatie:

Plattegrond naar Lytse Tsjerke Sloten