Bij de kerkdiensten:

* De zij-ingang van het kerkgebouw in de Kerksteeg is rolstoelvriendelijk, want de hoofdingang aan de Heerenwal heeft een grote stoep met een paar treden.

* Bent u wegens omstandigheden niet in de gelegenheid om zelf naar de kerkdiensten te komen, dan kunt u gebruik maken van de kerktaxi tel.nr. 06-46713496.

* Het zondagse bloemetje, gaat na afloop van de dienst als groet van de gemeente naar personen die moeite, verdriet of juist een blijde gebeurtenis mee gemaakt hebben.

* Iedere zondag wordt de dienst opgenomen en direct via internet uitgezonden. Zie voor meer info bij de rubriek: Kerkomroep.

Restauratie:

De Stichting Beheer Kerkelijke Gebouwen (SBKG) zal in april beginnen met de restauratie- en onderhoudswerkzaamheden van de kerk. De stichting richt zich op onderhoud, restauratie en beheer van kerken.  Bouw- en restauratiebedrijf Van der Vegt uit Weidum is het werk gegund. Het schilderwerk is toegewezen aan de firma Kampen uit Joure.

Een ieder, jong en oud, is van harte welkom bij de volgende kerkdiensten:

datum voorganger tijd bijzonderheden

ds. W.Kok, Creil