Op oudejaarsdag vond de Oliebollenactie weer plaats. De oliebollen en appelbeignets waren overheerlijk en werden gebakken door Bakkerij Van der Werf uit Workum. De opbrengst was 745,--, bijna 100,-- meer dan vorig jaar en gaat naar het restauratiefonds. Hulde aan alle vrijwilligers!

Bij de kerkdiensten:

De zijingang in de Kerksteeg is rolstoelvriendelijk.

Bent u wegens omstandigheden niet in de gelegenheid om zelf naar de kerkdiensten te komen, dan kunt u gebruik maken van de kerktaxi tel.nr. 06-46713496.

Het zondagse bloemetje, gaat na afloop van de dienst als groet van de gemeente naar personen die moeite, verdriet of juist een blijde gebeurtenis mee gemaakt hebben.

Iedere zondag wordt de dienst opgenomen en via internet uitgezonden. Zie voor meer info bij de rubriek: Kerkomroep.

Financiën:

Niet alleen zondags zijn de kerkdeuren open, maar in het hoogseizoen ook op overige dagen van de week. De kerkbezichtigingscommissie opent de deuren voor gasten welke belangstelling hebben voor een moment van bezinning of gewoon de kerk bezichtigen willen. De gasten komen uit alle windstreken van Canada tot Peru, van IJsland tot Nieuw Zeeland. En vooral veel uit België en Duitsland. Na afloop van de bezichtiging kan men eventueel iets doneren tbv. restauratiefonds. Aan het eind van het seizoen 2018 mocht deze commissie 5000,-- overhandigen aan de kerkrentmeesters.

In januari 2019 wordt de actie Kerkbalans weer gehouden. De vrijwillige bijdrage wordt gebruikt voor de lopende kosten van onze eigen gemeente.

Een ieder, jong en oud, is van harte welkom bij de volgende kerkdiensten:

datum voorganger tijd bijzonderheden
13-01 ds. W.Kok, Emmeloord 09.15